Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre fiscalitat per a autònoms i emprenedors a l'OSE Una desena de persones va conèixer les novetats en l'IRPF i l'IVA https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Jornada sobre fiscalitat per a autònoms i emprenedors a l'OSE

Una desena de persones va conèixer les novetats en l'IRPF i l'IVA
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha organitzat una nova sessió formativa adreçada autònoms i emprenedors interessats a tenir una visió clara de les obligacions tributàries derivades de la gestió del seu negoci. Sota el títol 'Fiscalitat bàsica per a autònoms', una desena d'emprenedors van conèixer els models d'IRPF i IVA que cal presentar a Hisenda per complir amb les obligacions tributàries, com i quan es presenten o com influeix tenir un negoci a la declaració anual de la renda. També es va explicar què s'ha de fer amb les retencions de la factura derivada del local on es té el negoci i altres temes a tenir en compte quan es comença una activitat empresarial.
La sessió, dirigida per Yolanda Presa Alamillos, experta en comptabilitat, fiscalitat i finances, va aprofitar per a fer un recull de totes les modificacions fiscals que es van publicar al BOE el 14 de juliol i que influeixen en les activitats empresarials.
L'OSE tornarà a reprendre el cicle de jornades el pròxim 18 de setembre amb una sessió per a emprenedors: 'Les obligacions i els drets dels autònoms' i el dia 20 de setembre amb una jornada adreçada a empreses 'M-Commerce al mòbil'.