Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre estratègies de màrqueting adreçada a les pimes de Rubí La sessió, organitzada per l’OSE, es farà a l’edifici Rubí + D el pròxim 9 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada sobre estratègies de màrqueting adreçada a les pimes de Rubí

La sessió, organitzada per l’OSE, es farà a l’edifici Rubí + D el pròxim 9 de juliol.
“Màrqueting de guerrilla” és el títol de la nova jornada professional que l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza per a petites i mitjanes empreses (pimes) de la ciutat dintre del seu cicle de sessions formatives d’aquest any, el pròxim dijous 9 de juliol de 9.30 a 13.30 h.

En el desenvolupament de la jornada, els assistents coneixeran tècniques específiques per als petits empresaris i desenvoluparan un pla de màrqueting de guerrilla amb tècniques que representen una alternativa al màrqueting habitual, amb l’objectiu de millorar les seves vendes amb una mínima inversió. Aquest tipus de màrqueting s’adreça específicament a empreses petites que, amb una sèrie de tècniques de comunicació poc convencionals, intenten millorar els seus objectius empresarials.

La sessió serà conduïda pel consultor expert en màrqueting, comunicació i desenvolupament comercial i estratègic de System Institut, S.L., Juan Luís de los Ríos.

Per a més informació sobre els cursos de l’OSE, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 - 5813900, fax. 93 - 5886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.