Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada empresarial sobre la nova normativa autonòmica d’autoprotecció dels polígons d’activitat econòmica La sessió, que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa Carme García, s’adreça a les empreses rubinenques ubicades als PAE'S. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada empresarial sobre la nova normativa autonòmica d’autoprotecció dels polígons d’activitat econòmica

La sessió, que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa Carme García, s’adreça a les empreses rubinenques ubicades als PAE'S.
L’Ajuntament de Rubí organitza el pròxim dijous 3 de març una jornada formativa sobre els plans d’autoprotecció als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) en la qual s’explicarà la nova legislació autonòmica sobre aquest plans d’autoprotecció que va ser modificada arran del Decret 82/2010, que es va aprovar el passat mes de juny. El decret concreta quines són les activitats de risc des del punt de vista de protecció civil, quina ha d’ésser l’estructura dels Plans d’Autoprotecció (PAU) de les activitats incloses al catàleg i l’obligació que tenen les empreses d’establir mesures d’autoprotecció.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el director general de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Manel Pardo, inauguraran aquesta sessió que es farà a partir de les 9.30 h a l’auditori del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà de Rubí.

La jornada, que està previst que acabi al voltant de les 13.30 h, és gratuïta i s’adreça a totes les empreses de la nostra ciutat interessades en conèixer aquest nou marc normatiu de la legislació autonòmica sobre els plans d’autoprotecció. Durant la mateixa, de la mà de diversos experts en Protecció Civil, aprendran què és un pla d’autoprotecció, quines són les activitats empresarials i les empreses amb obligació d’establir aquests plans segons el nou decret, què és el registre electrònic dels plans d’autoprotecció i la plataforma Hermes, a més d’assistir a una taula rodona sobre experiències pràctiques en la planificació, implantació, simulacres i comitès d’autoprotecció.

Aquesta és la tercera de les 11 sessions formatives que l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat durant el primer semestre d’aquest any dirigides a les empreses de la ciutat.

Per a formalitzar les inscripcions, les empreses interessades es poden adreçar a l’OSE, Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.