Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada a Rubí sobre el desenvolupament econòmic local En l'acte s'hi debatrà, per exemple, què es pot fer per fomentar l'economia local i per ajudar el teixit industrial del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada a Rubí sobre el desenvolupament econòmic local

En l'acte s'hi debatrà, per exemple, què es pot fer per fomentar l'economia local i per ajudar el teixit industrial del municipi.
Diferents polítics, directors i tècnics de les administracions públiques i altres professionals de Promoció Econòmica i del Desenvolupament Local (investigadors, consultors, assessors en desenvolupament local) participen demà una jornada que se celebra a l'edifici Rubí+D. Es tracta de la presentació de l’estudi “La dinàmica empresarial local”, el tercer volum de la recerca Sistema d’ Indicadors Estratègics de Seguiment Municipal. Es tracta d’un informe realitzat pel grup de recerca AQR per tal de trobar indicadors de dinàmica empresarial local a partir de la informació estadística municipal facilitada pels municipis que formen part de la Xarxa de municipis “El Perfil de la ciutat”, entre ells, Rubí.

En el marc de la presentació d’aquest estudi, els assistents debatran aspectes sobre l’economia local per tal de veure què es pot fer des dels municipis per promoure el desenvolupament local, per ajudar el teixit industrial, i per afectar, conduir o condicionar favorablement l’economia del municipi. També es parlarà sobre aspectes com la globalització, la competitivitat empresarial, l’afectació del territori i els negocis.

L’alcaldessa, Carme Garcia, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada de presentació de l’informe, un acte que comptarà amb dues ponències i una taula rodona oberta. El consistori rubinenc i la Xarxa de municipis “El perfil de ciutat” (Barberà del Vallès, Granollers, Manresa, Mataró, Rubí, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilanova i la Geltrú) organitzen la jornada, amb el suport de la Diputació de Barcelona.