Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joc de percepció a l'estació dels FGC L'Escola d'Art i Disseny organitza aquest joc per trobar camaleons amagats en els vidres d'aquest recinte. Se sortejarà un iPod nano entre els encertants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Joc de percepció a l'estació dels FGC

L'Escola d'Art i Disseny organitza aquest joc per trobar camaleons amagats en els vidres d'aquest recinte. Se sortejarà un iPod nano entre els encertants.
L’Escola municipal d’Art i Disseny (edRa) organitza durant el mes de maig l’activitat “Quants camaleons hi ha a l’estació?”, un joc de percepció que tindrà com a escenari l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Amb aquest joc, els participants hauran de detectar imatges amagades de camaleons als vidres d’aquest recinte, emplenar la butlleta i lliurar-la abans del dia 28 als següents punts de recollida: a l’edifici Rubí +D (Rambleta de Joan Miró, s/n), Ajuntament de Rubí (pl. Pere Aguilera, 1), Torre Bassas (c. Sabadell, 18) i edrA (c. Joaquim Blume, 28 - complex cultural l’Escardívol). Entre totes les persones que encertin la pregunta se sortejarà un iPod nano de 4 Gb , un aparell de butxaca per emmagatzemar música i fotografies, el dilluns, 28 de maig, a les 18 h a l'edRa.

Més informació