Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jéssica Fernández guanya el VIII Concurs de truites de Carnaval Amb la truita “Camperola”, Jéssica Fernández es va fer amb el primer premi del Concurs de truites de Carnaval que se celebra al Mercat Municipal. Elaborada amb patates, ceba, all, carxofes i espàrrecs va competir amb 12 truites més. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jéssica Fernández guanya el VIII Concurs de truites de Carnaval

Amb la truita “Camperola”, Jéssica Fernández es va fer amb el primer premi del Concurs de truites de Carnaval que se celebra al Mercat Municipal. Elaborada amb patates, ceba, all, carxofes i espàrrecs va competir amb 12 truites més.

Amb la truita “Camperola”, Jéssica Fernández es va fer amb el primer premi del Concurs de truites de Carnaval que se celebra al Mercat Municipal. Elaborada amb patates, ceba, all, carxofes i espàrrecs va competir amb 12 truites més. <br />El segon premi va anar a parar a Conxita Ovejo, que va elaborar una truita de patates, ceba, pebrot verd i vermell, carbassó i tomàquet. El tercer premi va ser per Mª Dolores Álvarez, que va guanyar el mateix concurs a 2004, amb una truita de ceba confitada, mel i formatge Rocafort<br />Les guanyadores rebran un premi que consisteix en un val de compra per gastar al Mercat Municipal per valor de 100 euros per la primera classificada, 50 euros per la segona i 30 euros per la tercera. El lliurament de premis va tenir lloc el 3 de febrer, al Mercat Municipal, i es va fer a càrrec d'un jurat presidit pel regidor de Cultura, Moisès Rodríguez, i format per professionals de la restauració.