Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Rofes guanya el IV Concurs de Monòlegs de Rubí La final es va celebrar divendres a la nit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jaume Rofes guanya el IV Concurs de Monòlegs de Rubí

La final es va celebrar divendres a la nit.
Jaume Rofes ha estat el guanyador de la final del concurs “Aquí no et prendrem per boig. IV Concurs de Monòlegs de Rubí” que es va celebrar el passat 25 de juliol al Bar d’en Greg. Aquest monologuista ja va guanyar l’edició de 2006 d’aquest concurs que organitza l’Ajuntament de Rubí en el marc de les activitats de l’Estiu Jove a la nostra ciutat.

El jurat, format pels monologuistes rubinencs Jordi Carné i Ivan Carpio, els presentadors de la final, i per Antoni García, guanyador del III Concurs de Monòlegs de Rubí, va decidir atorgar el segon premi a Domingo Granados i el tercer premi a Felip Lorenzo.

A la final, a la qual van assistir unes 150 persones, també va participar, oferint un monòleg als assistents tot i que fora de concurs, Antoni García, el guanyador de la edició del 2007.

L’edició d’aquest any, en què hi han participat 8 monologuistes, tenia una important novetat respecte a anteriors edicions, ja que, a més del primer premi de 1000 € lliurat al guanyador, també s’han concedit premis per al segon i tercer classificats, que han rebut 200 i 100 euros, respectivament.