Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Buscallà visita el taller d’ocupació 'Cuina: serveis de proximitat' que es realitza al Pinar Deu persones participen en aquesta iniciativa amb l’objectiu de formar-se i poder incorporar-se al mercat de treball. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jaume Buscallà visita el taller d’ocupació 'Cuina: serveis de proximitat' que es realitza al Pinar

Deu persones participen en aquesta iniciativa amb l’objectiu de formar-se i poder incorporar-se al mercat de treball.
El regidor de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, i la directora de l’àrea, Àngels Tornero, han visitat recentment les instal·lacions del barri del Pinar on es realitza el taller d’ocupació “Cuina: serveis de proximitat”. Una desena d’alumnes-treballadors, veïns i veïnes del barri, participen en aquest taller. La seva formació es va iniciar a finals de l’any passat i finalitzarà el pròxim 29 de desembre.

El taller s’inclou dins el projecte “Treball als barris”, un programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. La finalitat del projecte és formar els participants, mitjançant mòduls teòrics i pràctics i itineraris formatius modulars específics de cuina, i qualificar-los professionalment. L’objectiu és que els alumnes-treballadors adquireixin els coneixements adequats i necessaris per poder treballar al sector de l’hoteleria i els serveis.

Els alumnes s’estan formant en tendències i tècniques de cuina bàsica tradicional, cuina moderna, tècniques inicials de cuina d’avantguarda, tècniques culinàries bàsiques generals i preparacions bàsiques de pastisseria.

Durant la visita, Buscallà i Tornero van tenir ocasió de parlar amb els participants i de gaudir d’alguns dels plats elaborats pels alumnes del taller.