Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Buscallà lliura els diplomes als alumnes del taller d’ocupació 'Cuina: serveis de proximitat' Una desena de persones del barri del Pinar han participat en aquest programa formatiu amb l’objectiu de qualificar-se professionalment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Jaume Buscallà lliura els diplomes als alumnes del taller d’ocupació 'Cuina: serveis de proximitat'

Una desena de persones del barri del Pinar han participat en aquest programa formatiu amb l’objectiu de qualificar-se professionalment.
El regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, ha lliurat aquest dijous els diplomes als alumnes del taller d’ocupació “Cuina: serveis de proximitat” que s’ha realitzat al Pinar. Una desena d’alumnes-treballadors, veïns i veïnes del barri, han participat en aquest taller, que es va iniciar a finals de l’any passat.

Segons Buscallà, “aquest és un títol més que merescut”, ja que els alumnes “han fet molt bona feina”. Segons el regidor, “aquest programa formatiu ha estat tot un èxit i ara queda la feina més difícil: l’ocupació dels alumnes”. Jaume Buscallà ha avançat que l’any vinent es repetirà aquest tipus de formació.

El taller s’inclou dins el projecte “Treball als barris”, un programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. La finalitat del projecte és formar els participants, mitjançant mòduls teòrics i pràctics i itineraris formatius modulars específics de cuina, i qualificar-los professionalment. L’objectiu és que els alumnes-treballadors adquireixin els coneixements adequats i necessaris per poder treballar al sector de l’hoteleria i els serveis.

Els alumnes s’han format en tendències i tècniques de cuina bàsica tradicional, cuina moderna, tècniques inicials de cuina d’avantguarda, tècniques culinàries bàsiques generals i preparacions bàsiques de pastisseria.