Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot triar el projecte de remodelació de la plaça del Dr. Guardiet Més de dues-centes persones ja han votat el que consideren el millor dels tres projectes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es pot triar el projecte de remodelació de la plaça del Dr. Guardiet

Més de dues-centes persones ja han votat el que consideren el millor dels tres projectes.
En el primer dia de votacions, el dilluns 8 de juny, una vuitantena de persones van passar fins a 2/4 de 6 de la tarda per l’OAC Centre i el Rubí+D per triar com volen que es remodeli la plaça del Dr. Guardiet. En la jornada del 9 de juny, de 9 a 13 h ja havien votat més de 140 persones.

Les votacions es podran emetre els dies laborables de 9 a 14 i de 16 a 19 hores, i el cap de setmana a l’exposició de la plaça, que estarà oberta de 10 a 20 hores dissabte i de 10 a 18.30 h diumenge. Els resultats es donaran a conèixer el diumenge, 14 de juny, al vespre.

Per participar en les votacions, s’ha de tenir 16 anys i estar empadronat a la ciutat abans de l’1 de gener de 2009, independentment de la nacionalitat a què es pertanyi. Els participants han d’acreditar la seva identitat amb el DNI o NIE en el moment de la votació, que servirà per comprovar si s’està inscrit al padró. Quan s’hagi comprovat l’adscripció al padró, es podrà exercir la votació mitjançant les pantalles tàctils.

Més informació