Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Isidora Sánchez guanya el IX Concurs de Truites Aquesta truita ha competit amb 22 més en el primer acte popular del Carnaval 2006, celebrat al Mercat Municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Isidora Sánchez guanya el IX Concurs de Truites

Aquesta truita ha competit amb 22 més en el primer acte popular del Carnaval 2006, celebrat al Mercat Municipal.
La truita d’Isidora Sánchez Navarro ha estat escollida guanyadora en el IX Concurs de truites de Carnaval que es va celebrar ahir a la tarda al Mercat Municipal, entre un total de 23 truites presentades en aquesta edició del concurs organitzat per l’Ajuntament de Rubí, una desena de truites més que a la darrera edició.

El 2n premi s’ha atorgat a Lourdes Pérez Vilasau i el 3r premi a Àngela Soriano Paños. Així ho va decidir el jurat format pel regidor de Cultura, Moisès Rodríguez, i format per professionals de la restauració.

Les guanyadores rebran un premi que consisteix en un val de compra per gastar al Mercat Municipal per valor de 120 € per la primera classificada, 70 € per la segona i 50 € per la tercera.

Guanyadors del 19è Concurs de Màscares d’EDRA

L’Escola d’Art i Disseny de l’Ajuntament de Rubí va fer el lliurament de premis ahir al vespre del 19è Concurs de Màscares, en el qual han participat 120 treballs. D’aquesta manera, els guanyadors són:

MODALITAT A - Tal i com s’indica a les bases del concurs, tots els participants d’aquesta modalitat són guanyadors. Per aquest motiu, els 52 participants d’entre 5 i 10 anys han rebut com a premi una samarreta serigrafiada per l’escola i un llibre.

MODALITAT B (de 10 a 13 anys), amb 19 màscares presentades
1r premi: Rosana Cortés
Accèssit: Paula Garrido

MODALITAT C (de 14 a 18 anys), amb 25 màscares presentades
1r premi: Anna Kreplak
Accèssit: Damián Ospina

MODALITAT D (a partir de 19 anys), amb 24 màscares presentades
1r premi: Albert Jansà
Accèssit: Zuleika Alonso

El jurat ha estat format a la categoria B per nois i noies de diferents escoles de primària i secundària de les mateixes edats i, per a la resta de categories, per professionals de l’àmbit del món de l'art: arts plàstiques, disseny, espectacles, etc. Els guanyadors i accèssits de totes les categories, a excepció de la modalitat A, rebran material educatiu per valor de 120 € i 60 €, respectivament.

Totes les obres presentades s’exposaran fins el 5 de març, a l'Aula Cultural de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, av. de Barcelona, 84. L’any passat van participar en aquest concurs 131 persones.