Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció oberta per als Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives Escolars A finals d’octubre s’inicien les competicions d’aquests jocs en què l’any passat van participar prop de 1600 escolars de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inscripció oberta per als Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives Escolars

A finals d’octubre s’inicien les competicions d’aquests jocs en què l’any passat van participar prop de 1600 escolars de la ciutat.
Ja està obert el termini d’inscripció per als Jocs Esportius Escolars 2008-2009, adreçats als nens i nenes de primària, i les Lligues Esportives per a Joves 2008-2009, per a alumnes de secundària, que començaran a finals del pròxim mes d’octubre i que organitzen de forma conjunta l’Ajuntament de Rubí i diverses entitats esportives de la ciutat.

Per als infants nascuts de 2002 a 1997, l’edició dels Jocs d’aquest any incorpora el futbol sala com a disciplina nova, a més d’altres esports tradicionals com ara atletisme, bàdminton, patinatge, escacs, preesport, hoquei o voleibol, entre d’altres.

Pel que fa a les Lligues per a joves nascuts entre el 1996 i el 1990, s’afegeixen 8 noves disciplines esportives: atletisme, bàsquet, cursa d’orientació, futbol sala, handbol, taekwondo, tennis i voleibol.

Els alumnes interessats s’han adreçar a les seves respectives escoles (bé al mestre d’Educació Física o bé a l’AMPA) o a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars (a l’Escardívol, tel. 93 588 72 73, horari d’atenció al públic de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9 a 13 h). L’any passat, prop de 1.600 joves van participar-hi en aquests jocs esportius entre els quals tenen més acceptació les disciplines majoritàries, com el futbol i el bàsquet, tot i que comencen a destacar minoritàries com el taekwondo o l’aeròbic.

Les diferents entitats esportives que col•laboren en l’organització d’aquests jocs esportius són la Agrupació Rubinenca d’Escacs, CEB. Sant Jordi, CF 25 de Setembre, Club Esportiu Rubí Futbol Sala, Club Patinatge Artístic Rubí, Club Voleibol Rubí, GAER, Gimnàs Seúl, Handbol Rubí, Olímpic Can Fatjó, Penya Blau-grana Ramon Llorens, Sportenis Rubí, Hoquei Club Centpatins, UE. Rubí, i Unió Atlètica Rubí.