Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incendi al magatzem de la masía de Can Pi de la Serra També es va enfonsar una terrassa al carrer Cadmo pel mal estat de les biguetes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Incendi al magatzem de la masía de Can Pi de la Serra

També es va enfonsar una terrassa al carrer Cadmo pel mal estat de les biguetes.
La policia local de Rubí va rebre el dilluns, 21 de juliol, a les onze del matí l’avís d’esfondrament d’una terrassa situada al primer pis del carrer Cadmo, 40. Aquesta terrassa va caure sobre el magatzem d’un basar situat al carrer Prat de la Riba, 15. Com a mesures de seguretat es van desallotjar els dos habitatges de l’immoble i els tècnics municipals van fer una inspecció d’emergència poc després del sinistre. Una inspecció que apunta que la causa de l’esfondrament podria ser el mal estat de les biguetes, com a conseqüència d’una terrassa amb humitats per mala impermeabilització.

Els bombers, Protecció Civil i la brigada municipal es van fer càrrec de l’apuntalament de tota la zona del magatzem afectat. A les tres de la tarda els veïns van poder accedir a les seves vivendes i a dos quarts de nou es donaven per finalitzats els treballs de desenrunament a l’interior del local comercial i d’apuntalament.

Incendi a Can Pi de la Serra

A les nou de la nit la policia local va rebre un avís per un incendi al bosc a la zona pròxima a la masia de Can Pi de la Serra. Un cop desplaçats els agents a la zona, comproven que es tracta d’un incendi en un magatzem annex a la masia, on hi havia barrils de fusta emmagatzemats. Dues dotacions de bombers van treballar fins l’extinció del foc a dos quarts d’onze de la nit. Les causes de l’incendi són desconegudes.