Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incendi a un vehicle d’un aparcament comunitari Els veïns dels blocs afectats han tornat a casa a primera hora del matí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Incendi a un vehicle d’un aparcament comunitari

Els veïns dels blocs afectats han tornat a casa a primera hora del matí.
Un vehicle ha cremat aquesta matinada a un aparcament comunitari ubicat als carrers Joan Fiveller i Torrent de l’Alba. Al voltant de les 3.30 h, la Policia Local ha rebut una trucada d’un veí alertant de la sortida de fum d’aquest aparcament, que compta amb 220 vehicles de 82 habitatges que composen la comunitat de veïns, integrada per 245 persones.

Dues patrulles de la Policia Local, cinc dels Mossos d’Esquadra, vuit dotacions de Bombers i dues ambulàncies s’han personat al lloc dels fets, on han constatat que l’incendi s’havia originat a un turisme Opel Astra situat a la tercera planta de l’aparcament, però que no hi havia més vehicles sinistrats, tot i que sí afectats per la gran quantitat de fum i brutícia que ha generat el vehicle cremat.
S’ha recomanat als veïns que es quedessin confinats a les seves respectives llars per evitar intoxicacions a causa del fum acumulat, mentre que a la trentena de veïns que havien sortit al carrer, alertats pel fum i els vehicles d’emergència, se’ls ha aixoplugat a la Biblioteca per protegir-los del fred i han pogut tornar a casa a primera hora del matí, un cop els bombers han assegurat que el fum acumulat a les escales comunitàries no oferia cap perill per a la seva salut.

L’aparcament i els habitatges, situats als carrers Torrent de l’Alba, 15-31 i Joan Fiveller, 26, no han patit cap afectació de tipus estructural i s’ha col·locat un rètol informatiu a les entrades dels edificis implicats per comunicar als veïns que s’adrecin a la Policia Local si necessiten assessorament o suport de qualsevol tipus.