Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurat el camp de gespa artificial del 25 de Setembre El Club Joventut 25 de Setembre va presentar els 14 equips amb els que competirà aquesta temporada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Inaugurat el camp de gespa artificial del 25 de Setembre

El Club Joventut 25 de Setembre va presentar els 14 equips amb els que competirà aquesta temporada.
L’alcaldessa, Carme García, inaugurava el dissabte, 20 de setembre, la nova gespa artificial de l’únic camp de futbol de Rubí que encara no en tenia, el del barri 25 de setembre. Ho va fer amb el xut d’honor que va precedir a l’amistós de l’equip cadet del Joventut 25 de setembre contra el Castellbisbal. Inicialment hi ha via previst un partit oficial de lliga entre el primer equip i el Ròmulo Tronchoni però dificultats per canvis d’horaris ho van fer impossible.

Abans de l’inici de l’amistós, l’alcaldessa i el president del club, José Antonio Urtiaga, van dirigir unes paraules a les persones que van assistir a la inauguració. El president va agrair que “finalment tinguem un camp de gespa artificial com la resta de clubs de la ciutat” i va aprofitar per demanar una nova “inversió per arreglar els vestidors”.

García es va congratular davant la millora de les instal•lacions esportives i, tot i assegurar que la inversió és farà, va avançar que “haureu d’espera una mica més perquè ara estem fent una inversió molt gran en el segon pavelló de la ciutat que s’ha de construir a la Llana i no travessem precisament bons temps econòmic”.

Per aquesta temporada el Club de Futbol Joventut 25 de Setembre compta amb 14 equips i un nombre de socis que, un cop finalitzat el termini d’inscripcions “s’acostarà als 200”, segons apreciacions del president de l’entitat esportiva.