Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura la nova exposició permanent del Castell “Rubí, l’evolució d’un poble” La mostra inclou fotografies, pintures i escultures cedides per 9 artistes locals contemporanis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura la nova exposició permanent del Castell “Rubí, l’evolució d’un poble”

La mostra inclou fotografies, pintures i escultures cedides per 9 artistes locals contemporanis.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha inaugurat la nova exposició permanent “Rubí, l’evolució d’un poble”, ubicada del Museu Municipal Castell Ecomuseu-Urbà. La mostra substitueix l’anterior permanent del Castell, de la qual cosa l’alcaldessa va dir que “la ciutat s’ha de felicitar per aquest renovació de l’exposició després de 20 anys ja que ara hi ha una nova generació que mirarà la ciutat d’un altra manera”. A més, Carme Garcia va destacar el valor històric del material i l’aportació dels artistes rubinencs que han cedit peces contemporànies a l’espai La Mirada de l’Artista, on s’exposen 9 obres d’artistes locals sobre l’evolució històrica de la ciutat. Els artistes, que també van assistir a l’exposició, són Josep Ma Roset i Ignasi Marroyo, que han cedit fotografies; Pepa de Haro, Anna Tamayo, Núria Lacambra, Quim Conca i Miquel Mas que han aportat obra pictòrica; i Oriol Marco i Pep Borràs, que han donat escultures.

La resta d’obres, fins a una seixantena de què consta la mostra, han estat cedides per la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat i per entitats i ciutadans, com les de la col•lecció Pere Bel, que han estat cedides per aquest estudiós local al Museu Municipal; les de la Fundació Museu Biblioteca de Rubí i les del senyor Francesc Margenat.

L’horari d’obertura de la mostra al públic serà de dimarts a divendres 16 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h.

Més informació.