Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració de la 8a. exposició Col·lectiva d’Art de Sant Galderic S’ha escollit la imatge representativa de la pròxima Fira de Sant Galderic de la tardor. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Inauguració de la 8a. exposició Col·lectiva d’Art de Sant Galderic

S’ha escollit la imatge representativa de la pròxima Fira de Sant Galderic de la tardor.
L’exposició 8a Col·lectiva d'Art Sant Galderic, en la qual s’exposen 54 obres de 31 artistes pertanyents a aquesta associació rubinenca, va ser inaugurada ahir a la tarda a l’Aula Cultural Caixa Terrassa. Aquesta mostra d’art, que es pot visitar fins al 7 de març, vol mostrar les diferents formes d'interpretar l'art dels artistes l'entitat i alhora escollir la imatge que representarà la 16a. Fira de Sant Galderic que se celebrarà a l'octubre a la nostra ciutat.

De totes les obres exposades en les diverses tècniques (pintura, dibuix, fotografia, digital, escultura i ceràmica), 10 d’elles han participat en el concurs de la imatge de la 16a. Fira de Sant Galderic, que ha estat guanyat per Alicia Bas amb la ceràmica titulada 'Decorant la terra'. Com a finalistes han quedat: Pep Borràs amb l'escultura 'El noi de Can Porrons', Maria Carbonell amb l'escultura 'Cep' i Anna Tamayo amb la pintura 'Camp de golf renaixentista i quatre guineus perseguint un conill blanc'.