Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració de la 18a edició del programa Voluntariat per la Llengua L’acte es va celebrar a la Biblioteca municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inauguració de la 18a edició del programa Voluntariat per la Llengua

L’acte es va celebrar a la Biblioteca municipal.
El dimecres 6 de març es van trobar persones aprenentes i voluntàries a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler per inaugurar una nova edició del Voluntariat per la llengua a la ciutat. L’acte va començar a les set de la tarda amb els parlaments de Ferran Lozano, director del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí; Martí Pujol, regidor comissionat de Política Lingüística, i Roser Tutusaus, responsable del Servei Local de Català de Rubí. Tot seguit, voluntaris i aprenents van posar en comú anècdotes i experiències diverses de la 17a edició i Fatoumata Koné, aprenenta de Costa d’Ivori, va explicar a tots els assistents el conte de Pere Calders “Raspall”, que havia conegut de la mà de la seva voluntària, Soco Morales.

En la presentació de les activitats previstes, Josep Puigventós, president de l’entitat Foment de la Sardana de Rubí, va presentar l’associació que presideix i amb la qual el VxL ha signat un conveni de col·laboració i prepara una activitat per a la celebració del 10è aniversari del VxL a Catalunya. A continuació, Gemma Medina i Laura Vert, membres d’Òmnium Cultural de Rubí, van presentar les activitats organitzades per l’entitat des d’ara i fins al juny, a les quals van convidar tots els participants del VxL. Per cloure l’acte, Isaac Aguareles, responsable del Voluntariat per la llengua a Rubí, va presentar l’activitat del Club de Lectura Fàcil, conduïda per Manel Bonillo, voluntari lingüístic.