Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imperio Marioneta es proclama vencedor del concurs musical aRubitown davant de mig miler de persones La final del certamen s’ha celebrat en el marc de la Festa Major, després que divendres se suspengués com a conseqüència de la previsió meteorològica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Imperio Marioneta es proclama vencedor del concurs musical aRubitown davant de mig miler de persones

La final del certamen s’ha celebrat en el marc de la Festa Major, després que divendres se suspengués com a conseqüència de la previsió meteorològica.
Imperio Marioneta és el guanyador de la primera edició de l’aRubitown, el concurs musical organitzat per RubíJove i impulsat pels joves rubinencs Víctor Solvas i Marina Nacenta. La gran final va tenir lloc dissabte al vespre a la plaça d’Anselm Clavé. Inicialment, l’actuació havia de tenir lloc divendres, però la previsió meteorològica, que anunciava pluja, va obligar el consistori a canviar la data del concert.

Dissabte, Imperio Marioneta es va imposar a Reversibles, l’altre finalista del concurs. Totes dues formacions van actuar davant de mig miler de persones, que no es van voler perdre la final del certamen. Abans, les teloneres Slurp van escalfar l’ambient de la plaça d’Anselm Clavé.

Al guanyar l’aRubitown, Imperio Marioneta s’emporta 700 euros en material musical i tres sessions de gravació a l'estudi Grabaciones Míticas, de la productora Peinga Rayo, que ha format part del jurat del concurs. Per la seva banda, Reversibles han estat premiats amb 300 euros en material musical i podran tocar a La Sala, en el marc del cicle de concerts Calaix de Música.