Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imperio Marioneta aconsegueix passar a la final del concurs musical aRubitown El darrer concert del certamen, que enfrontarà Imperio Marioneta i Reversibles, tindrà lloc el 21 de juny als jardins de l’Ateneu municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Imperio Marioneta aconsegueix passar a la final del concurs musical aRubitown

El darrer concert del certamen, que enfrontarà Imperio Marioneta i Reversibles, tindrà lloc el 21 de juny als jardins de l’Ateneu municipal.
Imperio Martioneta s’ha imposat a Límite a la segona semifinal del concurs musical aRubitown i ha aconseguit passar a la final del certamen organitzat per RubíJove. Els vots del públic que va assistir al concert de l’Ateneu han estat decisius per catapultar Imperio Marioneta a la final. Unes 300 persones van seguir l’actuació, la més nombrosa fins al moment.

El proper 21 de juny, Imperio Marioneta i Reversibles s’enfrontaran a la gala final del concurs. Serà a les 19:30h, també als jardins de l’Ateneu. El guanyador d’aquesta primera edició del certamen serà premiat amb 700 euros en material musical, podrà enregistrar diverses cançons en un estudi de gravació professional i actuar a la plaça d’Anselm Clavé en el marc de la Festa Major d’enguany.