Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II campionat d’Skateboard a Can Sant Joan L’Ajuntament dóna suport logístic a l’activitat, que es farà el 15 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

II campionat d’Skateboard a Can Sant Joan

L’Ajuntament dóna suport logístic a l’activitat, que es farà el 15 de setembre.
El segon campionat d’skate de Rubí, el Rubí City Skate Open, se celebrarà el 15 de setembre a l’skatepark de Can Sant Joan. L’objectiu del certamen, segons el president de l’associació La Skateboarding Rubí, Manuel Fernández, és “igualar o superar la quarantena de persones que hi van participar l’any passat” coincidint amb la inauguració d’aquesta nova instal·lació esportiva, el 21 de novembre.

Les persones que hi vulguin participar podran inscriure’s entre les 10 i les 11 del matí del mateix dia del campionat. En funció del nombre de participants s’establirà una o dues categories: fins a 16-17 anys i majors d’aquesta edat. No hi ha edat mínima de competició, tot i que la previsió és que se situï entorn els 10 anys.

Després d’una fase classificatòria inicial (d’11h a 13h) es procedirà a les finals (de 15h a 19h). Les persones participants hauran de demostrar en un termini màxim de 2 minuts les seves habilitats. El jurat, que estarà format pel president de l’associació La Skateboarding Rubí, Manuel Fernández, i representants de l’Associació Nacional d’Skate i de l’Egaraskate, puntuarà l’estil, la dificultat i la tècnica dels participants. A les 19h tindrà lloc el lliurament de premis.

La voluntat de l’entitat és repetir anualment aquest campionat, que compta amb el suport logístic de l’Ajuntament de Rubí, fent-lo coincidir amb la Festa Major.