Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I festival Mixing Colors a Rubí Concurs de graffitis, breakdance, skate i les actuacions de hip hop de Gran Pueblo, Juan Profundo i Sólo los Solo són algunes de les activitats programades per aquest dissabte, 8 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

I festival Mixing Colors a Rubí

Concurs de graffitis, breakdance, skate i les actuacions de hip hop de Gran Pueblo, Juan Profundo i Sólo los Solo són algunes de les activitats programades per aquest dissabte, 8 de juliol.
Rubí acollirà per primer cop el Festival de Hip Hop MIXING COLORS 2006 que se celebra aquest dissabte, 8 de juliol, a l’Escardívol.

Sota el nom MIXING COLORS, neix un nou festival de caràcter anual organitzat pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Rubí i les entitats locals AJHH Bronquitis Squad i AJSR Skeitordie.

El festival arrencarà a les 10 h amb el II Concurs de Graffitis que s’ubicarà a la comarcal 1413. A les 11 h començarà a funcionar l’espai de l’Escardívol amb la sessió dj a càrrec de Bronquitis Squad, que ambientarà el skatepark i l’espai de breakdance. A les 20 h es farà el lliurament de premis del concurs de Graffitis i a les 23.30 h començarà el concert amb les actuacions de Gran Pueblo, Juan Profundo i Sólo los Solo.

Més informació