Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I Congrés Mundial de Gossos Detectors Del 7 a l'11 de novembre es troben a Rubí els millors professionals en l'ensinistrament de gossos capaços d'ensumar el càncer, explosius, drogues o larves de mosca a la fruita. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

I Congrés Mundial de Gossos Detectors

Del 7 a l'11 de novembre es troben a Rubí els millors professionals en l'ensinistrament de gossos capaços d'ensumar el càncer, explosius, drogues o larves de mosca a la fruita.
Un total de 28 ponències, a càrrec dels millors professionals en l’ensinistament de gossos detectors, convertiran Rubí aquesta setmana en el centre d’atenció mundial d’aquest sector. Per primera vegada, participaran experts de 8 nacionalitats diferents de primer ordre entre els quals destaca la presència de membres de l’FBI i de responsables de l’ONU. Unes 150 persones hi participen com a ponents o assistents en aquest I Congrés Mundial que s’inaugurarà el dimecres, 7 de novembre, i en el que, participen totes les forces de seguretat de l’Estat. De fet, un dels grans atractius de les jornades és l’exhibició, oberta a tota la població, que es farà el dissabte, 10 de novembre, a les 11.30 h, a la Rambla del Ferrocarril.

Més informació