Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I concurs interescolar de circulació en circuit El servei d'Educació Viària de la Policia Local organitza aquest concurs adreçat a alumnes de 5è de primària. La inscripció es tanca el 30 d'abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

I concurs interescolar de circulació en circuit

El servei d'Educació Viària de la Policia Local organitza aquest concurs adreçat a alumnes de 5è de primària. La inscripció es tanca el 30 d'abril.
El servei d’Educació Viària de la Policia Local organitza el I Concurs Interescolar de Circulació en Circuit, una competició en bicicleta que s’adreça als 600 alumnes de 5è de Primària dels centres educatius de Rubí que durant aquest curs escolar 2006-07 participen en el curs d’Educació Viària que imparteixen els monitors d’aquest servei.

Aquesta competició consisteix en diferents fases de selecció i en una final. Les fases de selecció serviran perquè cada centre educatiu esculli l’alumne que el representarà a la final del concurs (un únic representat per cada escola). Els representants competiran en la fase final, prevista per a finals del mes de juny i, si és possible, en el marc de la Festa Major de Sant Pere. La inscripció es tancarà el dilluns, 30 d’abril.

Més informació