Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I concurs interescolar de circulació en circuit Un centenar d'alumnes de 5è de primària d'una dotzena de centres educatius s'han inscrit en aquest concurs. La final serà el 29 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

I concurs interescolar de circulació en circuit

Un centenar d'alumnes de 5è de primària d'una dotzena de centres educatius s'han inscrit en aquest concurs. La final serà el 29 de juny.
Un total de 103 alumnes de 5è curs de primària d’una dotzena de centres escolars de la ciutat participaran al I concurs interescolar de circulació en circuit que organitza el servei d’Educació Viària de la Policia Local. Aquest concurs consisteix en una fase de selecció i en una final. La fase de selecció serà el dissabte, 9 de juny, de 9 a 12 h al circuit d’Educació Viària, i servirà perquè cada centre educatiu esculli l’alumne que el representarà a la final (un únic representat per cada escola). Pel que fa a la final, tindrà lloc el divendres, 29 de juny, a partir de les 9 h, en el marc de la Festa Major de Sant Pere.

Més informació