Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge als dos esportistes rubinencs que han participat als Jocs Olímpics de Londres, Carles Castillejos i Ana Copado Un centenar de persones assisteixen a l'homenatge a Copado i Castillejo https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Homenatge als dos esportistes rubinencs que han participat als Jocs Olímpics de Londres, Carles Castillejos i Ana Copado

Un centenar de persones assisteixen a l'homenatge a Copado i Castillejo
L'Ajuntament de Rubí ha rendit un homenatge als esportistes rubinencs que han participat als Jocs Olímpics de Londres 2012, Ana Copado (medalla de plata de waterpolo) i l'atleta Carles Castillejos, que ja ha participat a tres olimpíades. Aquest homenatge va tenir lloc, primer amb un acte oficial a la sala de Plens i després a la plaça de l'Ajuntament, amb la presència de nens i nenes dels clubs on van començar els esportistes (Unió Atlètica Rubí i Club Natació Rubí) i tothom que es va voler apropar per veure'ls de prop, fotografiar-se amb ells o demanar autògrafs.

L'alcaldessa, Carme García, va agrair als dos esportistes 'que hagin passejat el nom de Rubí per tot el món i que ens han fet vibrar i estar davant de la televisió durant les Olimpíades de Londres. Es per tant un dia per celebrar i estar orgullosos dels nostres dos olímpics rubinencs'. També va voler destacar el treball pel foment de l'esport de les entitats esportives, com en aquest cas la UAR i el Club Natació Rubí, amb els nens i nenes de la ciutat.

Carles Castillejo va fer una defensa d'esports més minoritaris com l'atletisme i va felicitar Ana Copado perquè 'la seva medalla olímpica ha fet història a Rubí' i, dirigint-se als nens i nenes presents a l'acte, els va dir que 'els somnis es compleixen'. Per la seva banda, una emocionada Ana Copado va donar les gràcies 'per poder compartir la medalla amb la meva ciutat i al Club Natació Rubí per tot el que vaig aprendre de nena'. El president de la Unió Atlètica Rubí va destacar la gran tasca d'aquests dos esportistes per la promoció de l'esport i que són un model a seguir per als més joves que comencen a practicar l'esport. Per part del Club Natació Rubí, el seu president també va adreçar paraules de felicitació tant a Copado com a Castillejos i va anunciar que l'entitat ha nomenat la waterpolista sòcia d'honor del club.