Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge al Che a l’Antiga Estació L'Antiga Estació acull una exposició del 9 de novembre al 2 de desembre sobre la vida del Che organitzada pel Casal CatalanoCubà 'José Martí' amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Homenatge al Che a l’Antiga Estació

L'Antiga Estació acull una exposició del 9 de novembre al 2 de desembre sobre la vida del Che organitzada pel Casal CatalanoCubà 'José Martí' amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí.

L’Antiga Estació exposarà una sèrie de fotografies de la vida d’Ernesto Guevara, “el Che”, del 9 de novembre al 2 de desembre coincidint amb els 40 anys de la mort del Che a Bolivia. Sota el nom “El Che que mai has imaginat” es podran veure imatges de la vida del revolucionari sud-americà. L’exposició ha estat organitzada pel Casal CatalanoCubà “José Martí”, al voltant del seu 10è aniversari, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí. La inauguració serà aquest divendres 9 de novembre a les 19:30 h a l’Antiga Estació (carrer de l’Historiador Josep Serra, s/n). La mostra es podrà visitar a l’Antiga Estació de dimarts a dissabte de 18 a 20:30 h. Diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20:30 h.