Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Han començat les preinscripcions escolars per al curs 2009-2010 Les places previstes per als nous alumnes de P3 són 825 i 450 per als de 1r d’ESO. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Han començat les preinscripcions escolars per al curs 2009-2010

Les places previstes per als nous alumnes de P3 són 825 i 450 per als de 1r d’ESO.
El dimarts 23 de març es va obrir el període de preinscripcions escolars pel curs 2009-2010 per als alumnes del 2n Cicle d’Educació Infantil (3 a 6 anys), Primària (6 a 12 anys) i Secundària obligatòria (12 a 16 anys). Aquest període es tancarà el divendres 3 d’abril.

Pel curs vinent, el nombre de places previstes per a nous alumnes és de 825 per als alumnes de P-3, de les quals 575 són de centres públics (CEIP) i 250 de concertats i 54 i 20, respectivament, estan reservades per a alumnes d’aquest curs amb Necessitats Educatives Especials (NEE); i 450 places per als nous alumnes de secundària als IES de la ciutat.

La resta d’ensenyaments no obligatoris, es a dir, escoles bressol, batxillerat i cicles formatius començaran el període de preinscripció al mes de maig. Les escoles bressol ho faran del 4 al 15 de maig; els Batxillerats, Cicles Formatius de grau mitjà i els Ensenyaments d’arts plàstiques i disseny de l’11 al 22 de maig; i els Cicles Formatius de grau superior del 25 de maig al 5 de juny.

Les llistes definitives de l’alumnat admès en els diferents centres es faran públiques a partir del 25 de maig per als ensenyaments obligatoris i del 25 de juny per a la resta, mentre que el període de matriculació, s’ha establert de 8 al 12 de juny per a l’Educació obligatòria i de l’1 al 7 de juliol per a la no obligatòria.

Informació al Servei d’Educació

Per informar-se sobre la preinscripció, la ciutadania pot dirigir-se als centres educatius i a les oficines del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí. En ambdós llocs, podran recollir els impresos de sol•licitud, i als centres lliurar la documentació que cal presentar per fer efectiva la preinscripció: si l’alumne és menor d’edat, original i fotocòpia del llibre de família i del DNI del sol•licitant (pare, mare o tutor/a) o de la targeta de residència on consta el NIE en el cas de persones estrangeres; si l’alumne és major d’edat, original i fotocòpia del DNI de l’alumne o de la targeta de residència on consta el NIE pels alumnes estrangers.

Pel que fa als criteris generals d’admissió, són:
  • Si hi ha germans al centre o treballa algun dels pares: 40 punts.
  • Proximitat del centre: 30 punts (20 punts si la proximitat al•legada és respecte al lloc de treball d’un dels pares i no del domicili habitual).
  • Si algun dels pares reben l’ajut de la renda mínima d’inserció: 10 punts.
  • Per discapacitat de l’alumne, pares o germans igual o superior al 33%: 10 punts.

A més, com a criteris complementaris, hi ha ser família nombrosa (15 punts) i si l’alumne pateix una malaltia crònica del sistema digestiu, endocrí o metabòlic, com els celíacs (10 punts). Si s’al•lega algun d’aquests criteris, s’haurà de presentar la corresponent documentació acreditativa.

D’altra banda, a partir d’aquest mes, els diferents centres educatius de la nostra ciutat estan realitzant les seves jornades anuals de portes obertes per donar a conèixer a mares i pares la seva oferta i les seves instal•lacions per facilitar la tria d’escola o institut.

Més informació.