Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guanyadors del II Concurs Literari Digital de Sant Jordi Es van rebre 22 sms al concurs d'un total de 19 participants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Guanyadors del II Concurs Literari Digital de Sant Jordi

Es van rebre 22 sms al concurs d'un total de 19 participants.
La guanyadora del II Concurs Literari Digital de Sant Jordi ha estat Mª de Gracia Pérez amb el següent SMS “Un juglar entonaba la leyenda de Sant Jordi. Una joven oía deseando ser princesa. Una leve brisa depositó en su regazo una rosa, levantó la mirada y el juglar se tornó caballero”. Aquest missatge va rebre un total de 30 vots i el primer premi, una càmera digital. El segon premi va recaure en Adolfo Saiz amb el següent SMS “Un avió de paper va caure just al seus peus. El mirava fixament mentre decidia tornar a fer-lo volar o comprovar el nom del remitent ” amb 15 vots i el premi d'un marc digital. El tercer premi, que va rebre un MP4, va ser per Rosa Piracés amb el següent SMS “180 he d'escriure per a llegir 180 per a rumiar 180 per a cantar 180 per a editar 180 per a repetir marcant amb un i altre dit els SMS que vol el comissionat, que tothom enviï sense parar. Caràcters:180, no són gaires per a comptar però me'ls costarà ajustar. Sant Jordi, ens vols ajudar”, que va rebre un total de 12 vots.

Els guanyadors dels concurs van rebre de mans del regidor comissionat, Martí Pujol, els corresponents premis.

Del 6 al 18 d'abril es va dur a terme el II Concurs Literari Digital de Sant Jordi, període durant el qual es van rebre un total de 22 sms que es corresponen als 19 participants, superant amb escreix el número de participants de l'any passat. Pel que fa a les votacions per escollir el millor sms de l'edició d'enguany es van rebre prop d'un centenar de vots que es van emetre telemàticament. Respecte l'any passat el concurs ha tingut diversos canvis entre els que cal mencionar que tot el desenvolupament del mateix s'ha realitzat digitalment.