Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gemma Pons, guanyadora del concurs Dscbrx la FM d Rubí x SMS Els concursants van haver de buscar i desxifrar 6 sms amagats en diferents escenaris de la festa major. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Gemma Pons, guanyadora del concurs Dscbrx la FM d Rubí x SMS

Els concursants van haver de buscar i desxifrar 6 sms amagats en diferents escenaris de la festa major.
El passat diumenge dia 28 de juny es van lliurar els premis als guanyadors del concurs Dscbrx la FM d Rubí x SMS. L'activitat es va dur a terme durant els dies 27 i 28 de juny dins el marc de la Festa Major 2009 i s'hi van inscriure un total d'11 rubinencs i rubinenques disposats a fer discórrer el seu enginy i demostrar el seus coneixements sobre la Festa Major de Rubí.

Les persones concursants van haver de buscar a diferents llocs de la ciutat, on es duien a terme activitats de la Festa Major (Ateneu Municipal, pl. Anselm Clavé, pl. Catalunya, pl. Dr. Guardiet, Oficina de Festa Major i Rambla del Ferrocarril), sis missatges escrits en llenguatge SMS que van haver de desxifrar i resoldre els enigmes que amagaven.

Les solucions als missatges i els enigmes amagats eren:
  • “Unes colles de trapelles amants de la pólvora, trons i petards omplen per uns instants el carrers de Rubí.” El Correfoc.
  • “La plaça plena com un ou, no sabem si per la coca i el cava o pel personatge il•lustre del balcó.” El pregó.
  • “Hi ha xotis i jotes però no us confoneu que són ben rubinenques i ja fa molts anys que volten pel carrer.” La Ballada de Gitanes al carrer.
  • “Les escopinyes i les olives van a ritme de swing i blues a l'ombra d'un pati modernista.” Vermuts musicals de l'Ateneu.
  • “No és Montecarlo ni són fórmula 1 però es poden veure vehicles espectaculars baixant a tota velocitat pel carrer Montserrat.” Baixada d'andròmines.
  • “Si no hi passes no pots dir que has estat de Festa Major per ballar, beure, menjar, fer-la petar i l'últim dia, tots mirant el cel.” L'Escardívol.


El primer premi va ser per a Gemma Pons, qui va endur-se un netbook, o mini ordinador ultra portàtil, amb els programes lliures d'ús més habituals preinstal•lats. El segon premi va recaure en Palmira Gaju, qui va endur-se el disc dur multimèdia, i el tercer premi, un MP4, va ser per Anton Vilardell.

Els guanyadors del concurs van rebre els corresponents premis de mans del regidor comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí, Martí Pujol i Brustenga. L'entrega de premis va tenir lloc diumenge 28 de juny a l'escenari de Ràdio Rubí, que va retransmetre l'entrega en directe.