Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GAER organitza dos campionats de gimnàstica per commemorar el seu 40è aniversari La primera jornada serà aquest dissabte 22 de març amb una fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Masculina. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

GAER organitza dos campionats de gimnàstica per commemorar el seu 40è aniversari

La primera jornada serà aquest dissabte 22 de març amb una fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Masculina.
L’entitat Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) celebra aquest any el seu 40è aniversari i, coincidint amb aquesta efemèride, organitza dues competicions catalanes de gimnàstica artística, una masculina i una altra femenina, activitats que no s’organitzaven a Rubí des de 1996.
Segons el regidor d’Esports, Josep Manel Castro, “poder col·laborar en l’organització d’un esdeveniment d’aquest tipus és una oportunitat per la nostra ciutat i per l’entitat que, a més celebra aquest any el seu 40è aniversari impulsant aquest esport a la ciutat”. Per la seva banda, el president de l’entitat, Josep Cintes, ha agraït al consistori “el seu recolzament per organitzar aquets dos campionats que suposen un bon espectacle esportiu per a la ciutat, que tornarà a organitzar competicions de forma estable”.

El Pavelló de Can Rosés serà l’escenari de la jornada de la Segona fase de la Copa Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina que se celebrarà aquesta dissabte 22 de març, de 8 a 20 h. Les competicions s’iniciaran a les 8.20 h i es faran en quatre torns, en funció de les categories i els nivells, de cadascun dels 210 gimnastes majors de 4 anys que competiran a Rubí.

El següent esdeveniment esportiu de gimnàstica aquest any es farà el primer cap de setmana de juny (7 i 8) al Pavelló de La Llana, que durant dos dies acollirà la Final Catalana de Gimnàstica Artística femenina. Els responsables de l’entitat han assegurat que aquestes dues competicions són els dos primers actes de commemoració d’aquest aniversari però que al llarg de tot l’any anirà organitzant més propostes.

40 anys d’història

Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) es una entitat rubinenca que va començar la seva trajectòria l'any 1977, ja que no hi havia cap espai a la ciutat on els nens i nenes de la ciutat poguessin practicar aquest tipus d’esport. Els seus inicis van ser al gimnàs de l’Escola Maristes, per passar després a un local cedit per l’Ajuntament de Rubí. Després de diverses ubicacions, GAER es va traslladar al juny de 2011 a les instal·lacions esportives de Can Rosés, un canvi d’ubicació que va permetre al club rubinenc millorar les condicions ambientals i les instal·lacions, així com l’estada dels gimnastes. Actualment, el club compta amb 140 esportistes de Gimnàstica Artística, d’entre 4 i 18 anys, més del 80 % dels quals són noies.