Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Futura zona de serveis i oci a Rubí El ple municipal aprova la modificació parcial del Pla General, que permet continuar treballant per crear aquesta nova zona al voltant de l'edifici Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Futura zona de serveis i oci a Rubí

El ple municipal aprova la modificació parcial del Pla General, que permet continuar treballant per crear aquesta nova zona al voltant de l'edifici Rubí+D.
L’aprovació en el ple municipal amb els vots favorables del govern (PSC, CiU i ERC) i del PP, permet continuar els tràmits necessaris perquè la zona que actualment envolta l’edifici del Rubí + D es converteixi en una zona d'oci i de serveis. Es preveu així la construcció d’una nova plaça, la ubicació de zones de restauració, oci i comercials, així com serveis d’oficines o un hotel. També es contempla un aparcament soterrat, una estació d’autobusos i la connexió, a través d’una passera, amb l’altra banda de la riera, on es construirà la nova seu judicial en terrenys que l’Ajuntament ja ha posat a disposició de la conselleria de justícia. A banda d’aquesta passera peatonal, el projecte també preveu cobrir un nou tram de la via i substituir l’actual pont d’escales que dóna accés a Can Fatjó fent uns accessos sense barreres arquitectòniques. També s’ha previst la recuperació paisatgística de la riera, construint voreres a banda i banda de la carretera comarcal per integrar la via en la trama urbana. Els antics cinemes de Les Torres que l’Ajuntament de Rubí ha comprat recentment també s’integraran en el projecte.

Més informació