Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als cursos de noves tecnologies del darrer trimestre de l’any Entre d’altres, la programació d’aquests propers mesos inclou un curs de compra i venda amb seguretat per internet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per als cursos de noves tecnologies del darrer trimestre de l’any

Entre d’altres, la programació d’aquests propers mesos inclou un curs de compra i venda amb seguretat per internet
El període d’inscripcions per als cursos d’informàtica i Internet que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Rubí ja és obert. La programació d’aquest trimestre manté l’àmplia oferta de formació bàsica, ja que segueix sent la més sol·licitada per la ciutadania, alhora que dóna continuïtat als cursos més avançats i específics, dissenyats en funció de les demandes dels usuaris i usuàries. Es tracta en tots els casos d’una formació que s’ajusta als coneixements que es poden certificar amb l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació que expedeix la Generalitat de Catalunya.

Com és habitual, la formació bàsica inclou cursos d’informàtica inicial per a persones que no tenen coneixements previs però que estan familiaritzades amb l’ordinador, i d’informàtica preliminar per aquelles que no l’han utilitzat mai.

A la campanya de formació d’aquest trimestre, repeteixen igualment els tallers i cursos especialitzats. Així, s’ofereixen, entre d’altres, cursos de tractament d’imatges, de xarxes socials, de cerca de feina per internet més enllà dels portals de feina i de creació de blocs.

Tots els cursos que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament tenen una durada de 16 hores i un preu de 18 euros. Els horaris varien en funció de la proposta, repartint-se en quatre franges diferents: de 9 h a 11 h, d’11 h a 13 h, de 16 h a 18 h i de 18 h a 20 h. Les sessions es faran entre el 20 d’octubre i l’11 de desembre a l’edifici Rubí+D.

Les persones interessades a inscriure’s en algun dels cursos ho poden fer telefònicament fins al 15 d’octubre, trucant al 93 588 00 41 de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h. Més enllà d’aquest dia, cal consultar la disponibilitat de places al servei de Governança i Ciutadania de l’Ajuntament de Rubí, situat a la plaça Jaume Pla i Pallejà, local 3.