Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 4 de maig es poden presentar propostes al Concurs de Cartells de Festa Major 2013 El veredicte del jurat es coneixerà el 14 de maig i el guanyador del certamen serà premiat amb 800 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fins el 4 de maig es poden presentar propostes al Concurs de Cartells de Festa Major 2013

El veredicte del jurat es coneixerà el 14 de maig i el guanyador del certamen serà premiat amb 800 euros.
L’Ajuntament de Rubí ha fet públiques les bases del Concurs de Cartells de Festa Major 2013, que estableixen les característiques que han de tenir les propostes que es presentin com a imatge gràfica de la Festa Major d’enguany. En aquesta ocasió, la festa de Sant Pere se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol.

Per poder participar al concurs s’ha de ser major de 18 anys. Els participants han de presentar un màxim de dues obres individuals, originals i inèdites, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adequada (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.), tot i que ha de ser apta per a la reproducció mitjançant quadricromia. El cartell ha d’incloure el text “Festa Major 2013 - Rubí, 28, 29 i 30 de juny i 1 de juliol”, i deixar un espai centrat a la part inferior per posar-hi el logotip de l’Ajuntament de Rubí.

Els treballs s’han de presentar abans del 4 de maig a les 13h a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Rubí.

A l’hora de valorar els diferents treballs presentats, el jurat tindrà en compte la qualitat tècnica i artística, l’impacte visual, la temàtica, la creativitat i l’originalitat. El veredicte es farà públic el 14 de maig. La proposta guanyadora rebrà la suma de 800 euros, amb les retencions fiscals que corresponguin.

Una selecció dels millors treballs feta pel jurat s’exposarà temporalment a l’Oficina d’Informació de Festa Major, en el marc de la celebració de la Festa Major de Sant Pere.