Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 10 d’octubre es poden consultar les llistes del cens electoral pels propers comicis generals A Rubí, un total de 52.131 electors tenen dret a vot en aquesta convocatòria d’eleccions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Fins el 10 d’octubre es poden consultar les llistes del cens electoral pels propers comicis generals

A Rubí, un total de 52.131 electors tenen dret a vot en aquesta convocatòria d’eleccions.
Els ciutadans que ho desitgin ja poden consultar les llistes del cens electoral de cara als propers comicis generals, que se celebraran el 20 de novembre. Les llistes estan exposades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del centre des del 3 d’octubre i fins el dia 10 d’aquest mateix mes.

A Rubí, un total de 52.131 electors tenen dret a vot en aquesta convocatòria d’eleccions.

Vot accessible
Les persones cegues i amb discapacitat visual poden demanar la utilització del procediment de vot secret i accessible fins el proper 24 d’octubre. Per a fer-ho, han de reunir els següents requisits: tenir reconeguda una discapacitat igual o superior al 33% o ser afiliats a l'ONCE, ser coneixedors del sistema braille i manifestar que desitgen votar de forma secreta i sense l'ajuda de tercers. Els interessats han de trucar al telèfon del Ministeri de l'Interior (900 150 000) dins el termini indicat i fer la sol·licitud.

El dia de les eleccions, la mesa electoral posarà a disposició d’aquells electors que ho hagin sol·licitat el kit de vot accessible.