Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins al 4 de maig es poden presentar propostes pel Concurs de Cartells de Festa Major 2012 El veredicte del jurat es coneixerà el 14 de maig de 2012. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fins al 4 de maig es poden presentar propostes pel Concurs de Cartells de Festa Major 2012

El veredicte del jurat es coneixerà el 14 de maig de 2012.
L’Ajuntament de Rubí ha fet públiques les bases del Concurs de Cartells de Festa Major 2012 que estableixen les característiques que han de tenir les propostes que es presentin com a imatge gràfica de la Festa Major de Sant Pere d’enguany, que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol.

Per poder participar al concurs s’ha de ser major de 18 anys, s’han de presentar treballs individuals, originals i inèdits, dissenyats amb la tècnica que es consideri més adequada (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.) tot i que ha de ser apta per a la reproducció mitjançant quadricromia. El cartell ha d’incloure el text Festa Major 2012 - Rubí, 28, 29 i 30 de juny i 1 de juliol, i deixar un espai inferior per posar-hi el logotip de l’Ajuntament de Rubí. El jurat tindrà en compte la inclusió en el disseny d’algun motiu al·lusiu a la ciutat de Rubí.

La proposta guanyadora, que rebrà la suma de 800 €, amb les retencions fiscals que corresponguin, s’haurà de presentar abans del 4 de maig a les 14 h en qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC). El veredicte del jurat es farà públic el 14 de maig de 2012.