Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins al 28 de setembre es poden presentar propostes pel Premi a la millor iniciativa comercial a Rubí Els 10.000 euros de l’ajut es concediran al millor projecte comercial de nova implantació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fins al 28 de setembre es poden presentar propostes pel Premi a la millor iniciativa comercial a Rubí

Els 10.000 euros de l’ajut es concediran al millor projecte comercial de nova implantació.
Fins el proper 28 de setembre, totes les persones, amb una idea per ubicar un nou establiment comercial innovador a Rubí, poden presentar la sol·licitud per l’ajut de 10.000 € que s’atorgarà a la millor proposta. Aquesta convocatòria de subvenció, presentada el passat mes de juny, està inclosa en les accions previstes pel paquet de mesures extraordinàries 2013 per lluitar contra la crisi, amb l’objectiu de promoure la implantació a la nostra ciutat de nous comerços, de dinamitzar el sector i de fomentar l’emprenedoria comercial.

L’ajut es pot demanar a través de les Oficines d’Atenció al Ciutadà de Rubí, per aquelles persones que tinguin una bona idea per obrir un comerç original i diferent a qualsevol de les zones comercials de Rubí, tinguin un projecte iniciat però sense ubicació o es vulguin traslladar a una zona comercial més adequada a la seva oferta. Els requisits complets per participar en la convocatòria, els criteris de valoració i els terminis per la posada en marxa de la iniciativa estan especificats a les bases que es poden consultar www.rubi.cat/comerc i www.rubicomerç.cat.