Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins al 13 de febrer està obert el període d’inscripcions pel Concurs de Comparses per la Rua de Carnaval 2012 L’any passat van assistir a la rua prop de 4000 persones per veure les 23 comparses que es van participar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fins al 13 de febrer està obert el període d’inscripcions pel Concurs de Comparses per la Rua de Carnaval 2012

L’any passat van assistir a la rua prop de 4000 persones per veure les 23 comparses que es van participar.
L’Ajuntament de Rubí ha obert el termini d’inscripcions per poder participar en el Concurs de Comparses – Carnaval 2012 - “Un carnaval de sèrie de la rua que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de febrer. Fins al pròxim 13 de febrer totes aquelles persones que formin un grup de més de cinc persones i vulguin participar es poden inscriure al concurs en qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) on hauran d’aportar totes les dades identificatives de la comparsa, així com les dels vehicles o carrosses si en porten.

El jurat, que com és habitual premiarà en funció del conjunt del col·lectiu, l’ambient musical, l’espontaneïtat, la creativitat del vestuari, la relació amb la temàtica proposada, etc., lliurarà els premis, que aquest any seran de 700, 400 i 200 euros, el mateix dia de la rua en l’envelat de Carnaval que s’instal·larà.

L’any passat, al voltant de 4.000 persones van assistir a la Rua de Carnaval de dissabte, en la qual s’havien inscrit un total de 23 comparses que van desfilar pels carrers de la ciutat, i que va guanyar la Comparsa Arte Sacro.