Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Final del II concurs de monòlegs de l'Estiu Jove La plaça Doctor Guardiet acull aquesta final dissabte, 22 de juliol, a partir de les 22h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Final del II concurs de monòlegs de l'Estiu Jove

La plaça Doctor Guardiet acull aquesta final dissabte, 22 de juliol, a partir de les 22h.
10 monologuistes de diferents municipis (Gavà, Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Reus, Terrassa i Rubí) participen enguany al II concurs de monòlegs de l’Estiu Jove 2006 que organitza el servei de Joventut de l’Ajuntament de Rubí.

Del total de participants, 3 passaran a la final prevista per dissabte, 22 de juliol, a partir de les 22 h a la plaça Doctor Guardiet. La presentació anirà a càrrec de Jordi Carner i Ivan Carpio.

A les 22.15 h actuaran els 3 finalistes i, a continuació, cap a les 23.15 h actuarà el finalista de la darrera edició del concurs, el rubinenc Sebas. A les 23.30 h actuarà el reconegut monologuista de la Paramount Comedy, Àngel Martín, com a artista convidat a la final.
L’acte finalitzarà a les 24 h amb el lliurament del premi al monologuista guanyador, que rebrà 300 € i la participació a una actuació remunerada a la final del III Concurs de Monòlegs 2007. Pel que fa a la resta de participants, se’ls atorgarà un diploma de participació.

Més informació