Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de nadal per a la gent gran L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de Creu Roja, ha organitzat una festa de Nadal adreçada al col·lectiu de gent gran usuari del Servei d’Ajut a Domicili. La festa consistirà en diferents d’activitats, com lectura de poemes, acudits, berenar i ball. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Festa de nadal per a la gent gran

L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de Creu Roja, ha organitzat una festa de Nadal adreçada al col·lectiu de gent gran usuari del Servei d’Ajut a Domicili. La festa consistirà en diferents d’activitats, com lectura de poemes, acudits, berenar i ball.

L’objectiu d’aquest acte és afavorir un espai de lleure i de trobada per a aquest segment de la població, fomentar la seva participació i promoure les relacions socials fora dels domicilis particulars.<br /><br />A l’acte assistiran l’alcaldessa de Rubí, Carme García; la regidora de Serveis Socials, Anna Martínez, representants de Creu Roja; i personal de l’equip del Servei d’Ajut a Domicili.<br /><br />Aquesta festa per a gent gran de Rubí, que se celebra des de 1998, tindrà lloc el pròxim dimecres, 15 de desembre, al CEIP Pau Casals, de 17.30 a 20h.