Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Extingit l’incendi que s’ha produït aquest matí a la subestació elèctrica de Can Pi de Vilaroc Treballadors de Red Eléctrica de España estan netejant la zona, una tasca que preveuen finalitzar al llarg del dia de demà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Extingit l’incendi que s’ha produït aquest matí a la subestació elèctrica de Can Pi de Vilaroc

Treballadors de Red Eléctrica de España estan netejant la zona, una tasca que preveuen finalitzar al llarg del dia de demà.
Aquest matí, al voltant de les 10:30h, s’ha produït un incendi a la subestació elèctrica de Can Pi de Vilaroc, que ha estat apagat en uns 20 minuts. Tècnics de l’empresa Red Eléctrica de España estaven desmantellant un transformador en desús d’aquesta subestació quan, accidentalment, s’ha incendiat la cuba. Aquest incident ha provocat molt de fum, com a conseqüència de la combustió de la pintura interna i les restes d’oli.

Per extingir les flames ha estat necessària la presència dels bombers, que han apagat l’incendi en 20 minuts. El foc no ha causat danys personals ni mediambientals. L’incident tampoc ha afectat el subministrament ni la xarxa de transport elèctric.

Tècnics de l’empresa Red Eléctrica de España han iniciat aquest migdia les tasques de neteja de la zona afectada. És previst que aquests treballs finalitzin al llarg del dia de demà.