Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposicions solidàries sobre el turisme sostenible i el dret a l'aigua L'espai jove Torre Bassas i la piscina municipal de Can Rosés acullen dues exposicions que es poden visitar al juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Exposicions solidàries sobre el turisme sostenible i el dret a l'aigua

L'espai jove Torre Bassas i la piscina municipal de Can Rosés acullen dues exposicions que es poden visitar al juliol.
Per al mes de juliol, l’Ajuntament de Rubí ha organitzat dues exposicions solidàries. La primera s’anomena “Turisme Sostenible i solidari”, produïda des de la Red Europea de Diálogo Social (REDS), que es podrà visitar a la Torre Bassas entre el 5 i el 20 de juliol.

Aquesta exposició gràfica està inclosa al programa d’activitats de l’Estiu Jove 2006 i consta de 8 plafons, amb imatges i textos, que mostra com el turisme pot esdevenir una via de desenvolupament sostenible i respectuosa amb el medi ambient i amb les cultures locals. La mostra es complementa amb una conferència debat que es farà el dilluns, 10 de juliol, a les 19h a la Torre Bassas, sobre els problemes i les alternatives al turisme tradicional. S’acompanya del passi de documentals que descriuen experiències de turisme alternatiu i sostenible als països del Sud.

La segona exposició porta per títol “Aigua de tothom, un dret i no una mercaderia” i es podrà visitar entre el 4 i el 25 de juliol al recinte de la Piscina Municipal de Can Rosés.

Aquesta exposició està organitzada per l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i consta d’un stand en forma de cub il·luminat interiorment, on cada paret representa una imatge relacionada amb la problemàtica de l’accés a l’aigua potable i el sanejament dels països del Sud, com a paper clau en el desenvolupament en les poblacions menys afavorides, tan pel què fa als impactes en la seva salut i alimentació, com pel que fa a les opcions de desenvolupament econòmic.