Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició sobre la plaça Doctor Guardiet L’Ajuntament recull imatges ciutadanes amb escenes quotidianes en aquesta plaça per a una exposició que es farà al març a la Botiga de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exposició sobre la plaça Doctor Guardiet

L’Ajuntament recull imatges ciutadanes amb escenes quotidianes en aquesta plaça per a una exposició que es farà al març a la Botiga de Rubí.
L’Ajuntament de Rubí està preparant una exposició amb els diferents avantprojectes que reflectiran el programa d’usos definit per la ciutadania als tallers participatius del mes de gener, i que, avalats per la comissió cívica formada per entitats, formacions polítiques i associacions representatives de la ciutat, podran votar tots els ciutadans i ciutadanes al mes de març. Aquesta exposició suposarà, alhora, un recorregut per la història de la plaça, concentrant-ne així en un únic espai el seu passat, el seu present i el seu futur.

Per aquest motiu, l’Ajuntament vol comptar amb la participació de la ciutadania que vulgui cedir, per aquesta mostra, imatges fotogràfiques realitzades a la plaça del Doctor en diferents èpoques i anys, imatges d’estones gaudides en aquest indret tan característic de la ciutat, be siguin actuacions en les qual s’ha participat, celebracions efectuades a l’església, estones compartides a la plaça, etc.

Les imatges es poden portar abans del 22 de febrer de 2009 a La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 16.45 a 20.15 h i els dissabtes de 10 a 13.30 h.

Més informació del procés de remodelació a la web de l’Ajuntament i al bloc.