Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició fotogràfica sobre la immigració a Torre Bassas “Tan iguals, tan diferents” tracta aquest fet a través de la mirada dels infants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exposició fotogràfica sobre la immigració a Torre Bassas

“Tan iguals, tan diferents” tracta aquest fet a través de la mirada dels infants.
Aquest dijous, 1 de juliol, s’inaugurarà a l’Espai Jove Torre Bassas, la mostra fotogràfica 'Tan iguals, tan diferents', per tal de donar a conèixer el fenomen de la immigració, a través del coneixement de l’altre i treballant la sensibilització ciutadana en relació a aquest fet.

L’exposició consta de cinquanta fotografies, acompanyades de textos de nens i nenes que estudien a escoles de la província de Barcelona, a través dels quals els infants apropen als visitants a les seves experiències, els seus pensaments i les seves il·lusions. Aquests infants són la primera generació de catalans de la seva família, molts perquè han nascut en aquesta terra i d’altres, en canvi, van recórrer un llarg camí abans d’arribar a la que avui és la seva nova llar. Però tots ells se senten més propers als nens amb qui conviuen aquí que als que troben a la terra dels seus orígens quan van durant l’estiu.

La mostra, que es podrà visitar fins al 29 de juliol i està organitzada per l’Area d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, vol relativitzar les diferències entre les persones d’orígens culturals diferents subratllant els valors comuns, convertir-se en una eina de sensibilització ciutadana per promoure la reflexió sobre la immigració en el territori més immediat com l’escola o el barri, fomentar la visió de la diversitat cultural com una riquesa de la nostra societat, i afavorir el coneixement mutu entre la població nouvinguda i la població autòctona.

L’Espai Jove Torre Bassas es troba al c/Sabadell, 18-20 i el seu horari és de dilluns a divendres de 17 a 21 h.