Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al menú de nadal Un total de 40 persones participaran en el Taller de Cuina que organitza l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Rubí. D’aquesta manera, s’han cobert totalment les places disponibles en la inscripció, que eren limitades, i s’ha produït també una llarga llista d’espera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit de participació al menú de nadal

Un total de 40 persones participaran en el Taller de Cuina que organitza l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Rubí. D’aquesta manera, s’han cobert totalment les places disponibles en la inscripció, que eren limitades, i s’ha produït també una llarga llista d’espera.

Aquest taller, que s&#8217;organitza des de fa molts anys i que és gratuït, consisteix en dues classes pràctiques a càrrec d&#8217;Antònia Vàzquez, cuinera de l&#8217;Escola Bressol de Rubí. El menú d&#8217;enguany és el següent: amanida de pasta fullada, capó farcit amb xerès i flamet amb coulis de fruites del bosc.<br /><br />Les sessions tindran lloc el dimarts, 14 de desembre, i el divendres, 17 de desembre, en grups de 20 persones, respectivament. El Taller de Cuina es farà a l&#8217;Escola Bressol, de 16 a 18h.