Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al II Campionat d'Skateboard Al voltant de 400 persones van passar per l'skatepark de Can Sant Joan durant l'activitat de dissabte passat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Èxit de participació al II Campionat d'Skateboard

Al voltant de 400 persones van passar per l'skatepark de Can Sant Joan durant l'activitat de dissabte passat.
Unes 400 persones van passar per l'Skatepark de Can Sant Joan dissabte passat, per presenciar el segon campionat d'skate de Rubí, el Rubí City Skate Open. Hi van participar 37 nois, 16 en la categoria de majors de 16 anys i 11 en la categoria de menors de 16.

El jurat, format pel president de l’associació La Skateboarding Rubí, Manuel Fernández, i representants de l’Associació Nacional d’Skate i de l’Egaraskate, va puntuar l’estil, la dificultat i la tècnica dels participants. A la tarda es van lliurar els premis. De la categoria majors de 16 anys van guanyar, en primer lloc, Stanley, Cristian Delgado va ser el segon classificat i Pol Amador el tercer. Pel que fa a la categoria de menors de 16 anys, Jordan, Danielo Enciso i Àlex Boronat van ser el primer, segon i tercer classificat, respectivament. Els guanyadors van rebre material esportiu d'skate proporcionat pels patrocinadors.

El regidor del Comissionat d'Emancipació Juvenil, Jaume Buscallà, s'ha mostrat 'molt satisfet pel desenvolupament de l'esdeveniment i l'alta participació' i ha apuntat que 'aquest esdeveniment inaugura la temporada d'activitats juvenils com a pas previ a la posada en funcionament de la Torre Bassas prevista per al 31 d'octubre', activitats, que per altra banda, estan en fase de planificació en paral·lel a la confecció del Pla Local de Joventut de Rubí, del que actualment s'està redactant el document de diagnosi.
La voluntat de l’entitat és repetir anualment aquest campionat, que compta amb el suport logístic de l’Ajuntament de Rubí, fent-lo coincidir amb la Festa Major.