Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al Dia d'Andalusia 30.000 persones han participat aquest cap de setmana als diferents actes celebrats al parc de Ca n'Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit de participació al Dia d'Andalusia

30.000 persones han participat aquest cap de setmana als diferents actes celebrats al parc de Ca n'Oriol.
Unes 30.000 persones han participat aquest cap de setmana a les diferents activitats celebrades al parc de Ca n’Oriol per commemorar el dia d’Andalusia. L’Acte central del programa d’activitats organitzades per la FECAC, en col•laboració amb l’Ajuntament de Rubí, ha tingut lloc diumenge, 5 de març, i el bon temps ha fet que el nombre de participants al Dia de la Convivencia s'hagi doblat respecte l’any anterior.

La jornada de diumenge ha comptat amb la presència de 150 harleys que prèviament han fet una rua per la ciutat i la celebració ha acabat prop de les 20 h, amb el tancament de la carpa central on, al llarg de tot el dia s'han succeit les actuacions dels quadres de ball de les diferents entitats andaluses participants a la jornada. Una carpa ontambé s'ha fet l'acte institucional de la celebració.

Més informació