Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la primera edició de l’activitat El Mercat surt a la plaça Aquesta iniciativa es repetirà cada tercer dissabte de mes per dinamitzar aquest espai i donar a conèixer 10 parades diferents en cada ocasió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit de la primera edició de l’activitat El Mercat surt a la plaça

Aquesta iniciativa es repetirà cada tercer dissabte de mes per dinamitzar aquest espai i donar a conèixer 10 parades diferents en cada ocasió.
Un total de 10 parades del Mercat municipal han sortit a la plaça aquest dissabte per donar a conèixer els seus productes, en el marc de l’activitat El Mercat surt a la plaça. Els ciutadans que s’hi van acostar van poder tastar embotits, formatges i carns, entre d’altres, i aprofitar unes ofertes especials molt interessants. Tothom que va arribar a la plaça va poder gaudir, a més, de la xocolatada que va oferir la Junta d’Adjudicataris del Mercat i de l’animació d’un mag, que va passejar amb els seus trucs per tota la plaça i dins el mercat.

L’activitat El Mercat surt a la plaça, organitzada per la Junta d’Adjudicataris del Mercat i amb el suport del la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí, es repetirà cada tercer dissabte de mes amb els objectius de dinamitzar la nova plaça del Mercat, inaugurada el desembre de 2010, i donar a conèixer cada mes 10 parades diferents, que prepararan productes i ofertes especials.

La valoració de la primera edició ha estat molt positiva, tant per part dels rubinencs i les rubinenques que hi van passejar, com per part de la Junta d’Adjudicataris del Mercat i els paradistes, que van aconseguir omplir la plaça, donar a conèixer les seves parades i permetre als clients descobrir nous productes.