Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exhaurides les places pel curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil Les 25 places que oferia l’Ajuntament de Rubí ja estan cobertes i hi ha 8 persones més en llista d’espera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exhaurides les places pel curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil

Les 25 places que oferia l’Ajuntament de Rubí ja estan cobertes i hi ha 8 persones més en llista d’espera.
El Comissionat d'Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Rubí ha tancat el període d’inscripcions per a la nova edició del curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil que començarà el proper mes de novembre, ja que les 25 places que oferia han quedat cobertes. De fet, hi ha 8 persones més en llista d’espera.

El curs, de 100 hores lectives i 175 de pràctiques, es realitzarà de forma intensiva entre el 5 i el 29 de novembre. L’horari de la formació serà: de dilluns a divendres, de 16h a 20h; i dissabtes, de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h fins acabar la part teòrica inicial.

Impartit per l'Escola Lliure El Sol, els alumnes ampliaran els seus coneixements relacionats amb les entitats d’associacionisme educatiu, temps lliure, objectius educatius i organització d’una activitat educativa. A banda del període de pràctiques, també hauran d’elaborar un treball-memòria de l’acció educativa duta a terme per l’alumne durant aquest període.