Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es torna a posar en marxa una nova campanya de comerç segur per prevenir robatoris durant el Nadal Policia Local i Mossos d’Esquadra patrullaran per les diferents zones comercials de la ciutat per dissuadir i enxampar els possibles lladres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es torna a posar en marxa una nova campanya de comerç segur per prevenir robatoris durant el Nadal

Policia Local i Mossos d’Esquadra patrullaran per les diferents zones comercials de la ciutat per dissuadir i enxampar els possibles lladres.
Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra han tornat a engegar una nova campanya de comerç segur. El principal objectiu d’aquesta iniciativa és la prevenció de fets delictius durant aquestes dates, en què es produeix un augment significatiu de l’activitat comercial i, per tant, s’incrementen les possibilitats de comissió de delictes, principalment relacionats amb el patrimoni (robatoris i furts).

La campanya es divideix en 3 fases.

La primera fase, que va començar la setmana passada i que s’allargarà fins el 4 de desembre, consisteix en la distribució de fulletons informatius amb consells de seguretat i de prevenció als comerços de Rubí. Efectius uniformats establiran contacte amb els botiguers de les principals zones comercials de la ciutat (Centre, Progrés, Rubí-2000, Les Torres, Ca n’Oriol i Mercat municipal) per lliurar-los aquesta informació i per atendre les consultes que vulguin plantejar.

Durant la segona fase, que es durà a terme entre el 3 de desembre i el 15 de gener, Policia Local i Mossos d’Esquadra patrullaran de forma intensiva per aquestes zones comercials en torns de matí i de tarda. La Policia Local destinarà agents de diversos serveis a aquesta campanya, com ara de les unitats de suport policial, canina i de seguretat ciutadana, així com agents vestits de paisà. L’objectiu de la presència policial en aquests llocs és prevenir possibles furts i robatoris tant en establiments comercials com a la via pública.

La tercera fase, que es durà a terme de forma simultània a l’anterior, consistirà en la realització de controls de seguretat ciutadana tan a dins com a fora de les zones comercials.

Aquesta edició de la campanya es tancarà el pròxim 15 de gener, com ja es va fer el Nadal passat, per tal de cobrir els primers dies de la campanya de rebaixes, que comença com cada any el 7 de gener.